Munkatársaink

Bagdi Sándor

Bagdi Sándor

ügyvezető

Sanyi info mérnökként végzett, de a könnyebb utat választotta és ügyvezető lett. Nagycsaládos apaként, az irodai munka kikapcsolódás számára, de ha kell csavarhúzót ragad és szerel.

Csabai András

Csabai András

Ügyfél kapcsolat és értékesítés

Mielőtt Andris eladta a lelkét az UCS-nek, DJ-nek készült, de meggyőztük, hogy jobb velünk. Egy új rendszer kialakításakor vele először beszélsz. Minden elképzelésre nyitott, és mindig megtalálja a megoldást.

Lovász Tamás

Lovász Tamás

technikus

Tomi az adóügyi rendszerek és a készlet gazdálkodás igazi fenegyereke. Az egyik legrégebbi kollégánként minden ügyfelünk ismeri és szereti. Szabadidejében a Klánháború rettegett hőse.

Ficsór Imre

Ficsór Imre

technikus

Imit az UCS minden új feljesztése érdekli és ki akarja próbálni. Ő a fejlesztőink rémálma és az ügyfeleink kulcsa a megoldáshoz. Szerencsés ember, két nővel él együtt: kislányával és feleségével.

Farkas Attila

Farkas Attila

vezető technikus

Atesz szervezi a munkát nálunk és irányítja az éttermi rendszerekhez tartozó szervizt. Folyamatosan telefonál és időpontot egyeztet. Amikor épp nem dolgozik, könnyen összefuthatsz vele egy jó kis metal koncerten vagy buliban.

és még sokan mások...

és még sokan mások...

UCS Nemzetközi Csapata

Budapesti és nemzetközi irodáinkban még több mint 500-an...

Mit tartunk fontosnak?

Fontosnak tartjuk, hogy minden egyes új rendszer átadásával olyan értéket teremtsünk, amely a vendéglátók munkáját egyszerűsíti, gyorsítja és pontosabbá teszi. Mindig és minden körülmények között a tulajdonosi érdekeket tartjuk szem előtt, hogy az üzletből a nyereséget a Ők vihessék haza. Az vendéglátó folyamatok automatizálása és gyorsítása mellett kiemelt hangsúlyt fektetetünk arra, hogy rendszereink mindig és minden körülmények között stabilan, gyorsan és megbízhatóan működjenek.

Ügyfeleink

Sugarshop
Subway
Star Kebab
Robinson
Pizza Forte
Viator
Wendy's
Sushi Sei
Yogo
Pizza Eataliano
Pizza di Casa
Pata Negra
Pasa Kebab
Palace Dance Club
Palace Dance Club
Nobu
Nathan's
Nagymama Konyhája
Mauro
Lipóti Pékség
Leroy Café
La Coppola
Kolor
Kobuci Kert
Kiosk
KFC
Hummus Bar
Hard Rock Café
T.G.I. Friday's
Főzelékfaló Ételbár
Five X Bowling Center
DiVino
Déryné Bistro
Da Lello
Costa Coffee
Cocomo Café
Café Frei
Burger King
Bergmann Cukrászda
Belgian Beer Café
Auguszt Cukrászda
Ankert
A38
Á Table Boulangerie
Zona Budapest
Végvári Cukrászdák