Elektronikus naplós pénztárgépek adat szolgáltatási kötelezettsége

A törvény értelmében az elektronikus naplóval rendelkező pénztárgépek ez év végéig használhatók, azzal a megkötéssel, hogy az adózót adat szolgáltatási kötelezettség terheli a havi forgalmáról, pénztárgépenként, legelőbb augusztus 1 és 10 között a júliusi forgalmáról. Az adat szolgáltatási kötelezettségének az ügyfélkapun keresztül, az erre rendszeresített formanyomtatványon (PTGNAPLO) kell eleget tennie az adózónak, a havi forgalmi adatok, fekete dobozos nyomtatóból kinyert adat állományaival együtt. Az adat állományokat 2 féle előre definiált formátumban és tartalommal kell a NAV részére csatolmányként elküldeni.
 
Az UCS által forgalmazott RKeeper Glaive típusú pénztárgépek (engedély számok: AP663 - Pocok 8 modullal és AP825 - Pocok 16 modullal) elektronikus naplóval rendelkező pénztárgépek.
 
Az adat állományok generálásához szükséges program elkészült. A program alkalmas az összes Pocok 16 és Pocok 8 adóügyi modullal szerelet elektronikus naplós pénztárgépből a szükséges adat fájlok, megfelelő formátumban történő előállítására.
 
Amennyiben Ön elektronikus naplós Pocok 8 vagy 16 modullal szerelt pénztárgépet használ, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
 
UCS Team
Csatolt fájlok
Fájlnév Típus Méret
e_naplok_kozlemeny_05.31.pdf application/pdf 132 KB
Írta: ucs | Dátum: péntek, 2013. augusztus 2. - 13:00