éttermi szoftver, r_keeper, ucs, házhoz szállító szoftver
r_keeper, éttermi szoftver, ucs, delivery, házhoz szállító szoftver
Pizza Delivery
online rendelés, webdelivery, webshop, pizza delivery webshop, r_keeper webshop
rkeeper, ucs, r-keeper, r_keeper, éttermi szoftver, webshop, online rendelés
éttermi szoftver, futár applikáció, házhoz szállítás

Pizza Delivery

R-keeper Pizza Delivery – vendéglátó program házhoz szállító modullal

Feladata: a házhoz szállítási folyamatok automatizálása, irányítása és ellenőrzése. A telefonon vagy interneten beérkező rendeléseket a vendéglátó programok a nyersanyagok előkészítésétől a futár visszatérésig nyomon követi, irányítja és ellenőrzi. A futárok elszámolása néhány gombnyomással nyomtatható. Az egyes ügyfelek előző rendelései bármikor visszakereshetők. Ha az adott ügyfél mindig a "szokásosat" rendeli, ez a rendelt menü tételek rögzítése nélkül, néhány gombnyomással rögzíthető.

Kinek ajánljuk?

A házhoz szállítások adminisztrálása és rendszerezése napi 20-25 címig papír alapon is követhető, bár a pontos elszámolás megköveteli a gépi nyilvántartást. 25-50 cím között kezd "rumlis"  és átláthatatlan lenni a dolog. Itt érdemes megfontolni egy házhoz szállító rendszer bevezetését. A vendéglátó program napi 50 cím fölött, kötelező!

Menedzser rész

A Pizza Delivery házhozszállító szoftver menedzser része gyakorlatilag az R-KeepeR szoftver „Étterem szerkesztő” szoftvere. Itt töltjük fel a menüt, a jogosultságokat, kedvezményeket, felárakat.

Operátor rész - Rendelés felvétel

Az operátor rész feladata a rendelések lehető legegyszerűbb és leggyorsabb rögzítése és a diszpécser részbe történő továbbítása. Új rendelés rögzítésekor a rendszer számos információt tárol a rendelő vendégről. Ezen információk alapján egy rendszeresen rendelő vendég gyorsan vissza kereshető az adatbázisból, illetve számos jelentés készíthető a vásárlói szokásokról, akár a teljes ügyfél körre, akár vendégre vetítve. Az operátor modulban a rendszer automatikusan számolja a várható kiszállítási időt a főzési időből és a várható helyszínre érési időből. A programba integrált város térkép segítségével az operátor és a futár is láthatja a legrövidebb utat a szállítás heyszínéig. A rendszer számos lehetőséget biztosít különböző kedvezmény, kedvezményes időszak vagy bónusz rendszer kialakítására, mely a törzsvendégkör gyors növekedését és hosszú távú megtartását eredményezi. A Pizza Delivery házhozszállító program kapcsolódhat az R-keeper pincér programhoz.

Diszpécser rész - Elkészítés és pakolás

A diszpécser rész feladata az rendelés elkészítésének és házhozszállítási folyamatának az irányítás és követése. A felhasználó barát grafikus felület lehetőséget biztosít a rendelések automatikus vagy kézi továbbítására a konyha felé, illetve a teljes folyamat pillanatnyi követésére. A felületen keresztül lehet jelezni a futároknak, hogy a rendelés kiszállításra kész, felvehető.

Konyhai kijelző és címke nyomtató

Lehetőség van konyhai nyomtató helyett konyhai kijelző használatára. A kijelzőn a rendelések megjelenése után a konyha elkészíti az adott rendelést. Ha a rendelés elkészült, a chef kiüti a konyhai monitoron a rendelést és a dobozra ragasztandó cimke nyomtatásra kerül. Az elkészült rendeléshez  a diszpécser vagy a koordinátor futárt választ és a cím indulhat.

Expeditor rész - Futár

Itt válassza ki a diszpécser vagy a futár a címhez tartozó szállítót illetve nyomtatja ki a nyugtát a rendelésről. A futárnál lévő okostelefonon futtatot program folyamatosan kommunikál a központtal. Segíti a futár munkáját a google maps-ra épülő útvonal tervezéssel és jelez a diszpécsernek a futárnál lévő címek állapotáról.

Jelentések

A Pizza Delivery vendéglátó program alatt számos alapértelmezett jelentés áll a vezetés rendelkezésére. Az Interactive Report technológiánknak köszönhetően ezen felül továbbá bármilyen jelentés elkészíthető.

Call-Center

A Pizza Delivery Call-Center rész feladata, hogy egy étterem láncba tartozó éttermek kiszállításhoz tartozó rendeléseit, egy központi diszpécser központ fogadja. A diszpécserek rögzítik a vevő adatait és rendeléseit. Ezt követően a rendelés az ügyfélhez legközelebbi étterembe kerül automatikusan továbbításra az interneten keresztül.

Telefonközpont kapcsolat

Kapcsolaja telefonközpontjához a Pizza Delivery-t és ha a hívó szám már szerepel az adatbázisban, a képernyőn rögtön az ügyfél neve jelenik meg, a telefonszám bekérése vagy begépelése nélkül. Ezáltal gyorsítható a rendelés felvétel. Igény esetén a Delivery kapcslódhat bármely VOIP-os telefonközponthoz ezzel megoldva a szimultán vonalak használatát és kezelését.

WebShop Motor

A Pizza Delivery éttermi szoftverhez kapcsolódó r_keeper webshop modulunk segítségével a webes rendelések automatikusan az r_keeper-be vagy Pizza Delivery-be rögzítődnek. A napi menü és az árak online változnak az r_keeper-ben történt beállításoknak megfelelően. A webshop kezeli a házhoz szállítást és az elviteles rendeléseket, a helyszíni és online fizetéseket és a SZÉP kártyás fizetéseket is. Az r_keeper webshop-on kívül használható saját webshop is, amelyet az r_keeper és Pizza Delivery szoftverekhez illeszthet.

Webshop demo itt >>>

Foodpanda, Wolt és Bolt Food Kapcsolódás

A gyűjtő portálokon rendelt ételeket a vendégek online kifizetik és a házhoz szállítást nem az étterem, hanem a szolgáltató intézi. A rendelések az r_keeper éttermi szoftverben egy virtuális asztalként jelennek meg. A konyha a rendeléseket az r_keeper szerviz blokkon vagy a konyhai kijelzőn kapja meg, megjegyzéssel, hogy a rendelés honnan érkezett.

Delivery POS Oktató Video Itt >>>

Hírek a Delivery szoftverekkel kapcsolatban itt >>>