RKeepeR CRM
virtuális törzskártya, törzsvendég qr kód, rkeeper, ucs, r_keeper

RKeepeR CRM

R-Keeper Törzskártya kezelő rendszer

R-keeper Törzskártya kezelő rendszer és vendéglátó program segítségével Ön a saját üzlete logójával ellátott mágneskártyákat bocsáthat ki, melyeket törzsvendégeinek adhat. Az R-KeepeR CRM az éttermi szoftverünk egy külön modulja, mely a pincér programban is megjelníthetően tárolja törzsvendégeink releváns adatait és különböző automatizmusok mentén segíti a vendégkezelést.

A vendéglátó programhoz kapcsolt törzskártyák a következő képen működhetnek:

  • Kedvezmény kártya: a vendégnek kiadott kártya százalékos kedvezménykártyaként működik, melyet fizetéskor a pincérnek adva érvényesíthető a törzskártyához beállított kedvezmény a nyugta végösszegére vagy kategóriákra.
  • Bónusz kártya: a vendégnek kiadott kártya pontgyűjtő kártyaként működik melyre a vendég a fizetés arányában pontot kap. A pontokat később ajándékra válthatja a vendég vagy ha összegként tartjuk nyilván levásárolhatja azt. 
  • Prepay kártya: másnéven előre fizető kártya. A vendégnek kiadott kártyát az üzletvezető egy általa beállított összeggel tölti fel, melyet a vendég a levásárolhat.
A kártyák felhasználási módja kombinálható. A vendég a fogyasztásáról email-t kaphat. A törzsvendégek azonosítására a saját logóval ellátott mágnsekártyán kívül QR kódot is használhat.
 
Egyéb felhasználás:
 
  • Személyzeti fogyasztás elszámoltatása: az alkalmazottaknak kiosztott kártyát napi hitelkerettel feltöltve könnyen ellenőrízhetővé és szabályozhatóvá válik a személyzeti fogyasztás. Az adott kártyához kedvezmény is rendelhető. Az adott kártyával végzett tranzakciók, tételek, elszámoláskor vagy fizetés osztáskor alkalmazott kártyánként lekérhetők és nyomtathatók, egyértelművé téve a személyzeti fogyasztást.
  • Üzemi étkezdékben cafeteria kezelés a belépőkártyák rendszerhez illesztésével.